19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Vali Cirit'ten taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri

Artvin Valisi Kemal Cirit, geçtiğimiz hafta il merkezinde meydana gelen kaza ve olaylarda hayatını kaybeden ve yaralananların ailelerine “taziye ve geçmiş olsun” ziyaretlerinde bulundu.

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Vali Cirit'ten taziye ve geçmiş olsun ziyaretleri
Vali Cirit, beraberindeki İl Müftüsü Kemal Uçkan ile birlikte ilk olarak eski şehirlerarası terminal alanında yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatından atlayarak intihara teşebbüs eden ve ağır yaralananlise öğrencisinin sağlık durumu ile ilgi bilgi almak üzere Artvin Devlet Hastanesine gitti.
 
Öğrencinin babasına geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Cirit, hastane başhekiminden öğrencinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
 
Hastane yetkilileri öğrencinin sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ve tedavisinin devam ettiğini söyledi.
Vali Cirit ardından,Fıstıklı Köyü mevkiinde yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybeden Mustafa Arslan’ın babası ve Yeni Merkez Cami İmam-Hatibi  Abdulrezzak Arslan’ı caminin bitişiğindeki dernek binasında ziyaret ederek, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
 
Baba Arslan’la bir süre sohbet eden Vali Cirit, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. 
 
Vali Cirit, son olarak Yenimahalle mevkiinde bir kamyonetin yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Furkan Eksilmez’in ailesini evinde ziyaret etti.
 
Oğlunun hayatını kaybettiği kazada aynı araçta bulunan anne Ayşe Eksilmez’e başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Cirit, son bir hafta içerisinde ilde meydana gelen olaylardan bütün Artvinliler gibi kendisinin de büyük üzüntü duyduğunu ve bu tür vakaların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini söyledi.