18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

'Avrasya Maratonu Başlıyor' şifresiyle fuhuş operasyonu

Beylikdüzü'nde düzenlenen fuhuş operasyonunda, aralarında işletme sahibi, bar çalışanları ve kadınlarının bulunduğu 38 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

17 Kasım 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
'Avrasya Maratonu Başlıyor' şifresiyle fuhuş operasyonu
Beylikdüzü'nde zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı alan ve bunun üzerine harekete geçen Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, bugün gece saatlerinde bir bara baskın düzenledi. Operasyonda aralarında işletme sahibi ve 12 personelin de bulunduğu 13 kişi ile fuhuş yaptığı iddia edilen 25 kadın, polis tarafından gözaltına alınarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

25 KADINA AIDS TESTİ YAPILACAK

Gözaltına alınan kadınların AIDS mikrobu taşıyıp taşımadığı, Bakırköy Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi'nde yapılacak tahlillerin ardından belirlenecek. 25 hayat kadınının test sonuçlarının çıkacağı güne kadar gözetim altında tutulacağı belirtildi.

OPERASYON ŞİFRESİ: "AVRASYA MARATONU BAŞLIYOR"

Müşteri kılığında mekana giren ve kadınlarla 400 TL'ye pazarlık yapan 2 polisin, operasyonun başlaması için dışarıda bekleyen ekipleri telefonla arayarak, "Avrasya Maratonu başlıyor" şifresini kullandığı öğrenildi.